Blog entry by Felisha Lady

Picture of Felisha Lady
by Felisha Lady - Saturday, 27 November 2021, 5:49 AM
Anyone in the world

fotballdrakter
positive test kom fram etter


Det fungerte ikke bra for Greenwood med hans boblesprekkende


Manchester United Drakt Barn, Ronaldo Draktengland har ikke gitt opp fotballdrakter butikk hovedstjerner i mount

Det fungerte ikke bra for Greenwood med hans boblesprekkende påfunn og påfølgende utvisning fra troppen, men du ville ha håpet at han har lært seg leksen.


manchester united drakt barn England har ikke gitt opp Ben Chilwell og Mason Mounts løp om tilgjengelighet i forkant av tirsdagens Euro-16-kamp i tirsdag 16. De tre løvene møter gruppe F-løperne Tyskland på Wembley Stadium, men Chilwell og Mounts statuser er oppe i luften.
Chelsea-duoen har blitt beordret til å isolere seg etter å ha inngått kontrakt med lagkameraten Billy Gilmour, som har testet positivt for COVID-19.
frankreich nationalmannschaft trikot Gilmours positive test kom fram etter Skottlands uavgjort 0-0 mot England sist fredag.
ronaldo drakt Det har siden blitt avslørt at Chilwell og Mount hadde en 20-minutters omfavnelse med 20-åringen i Wembley-tunnelen etter heltid.
England -paret har vært isolert på St. George's Park, og manager Gareth Southgate håper at de er klare til Tysklands besøk neste uke.
Først informerte Public Health England fotballforbundet om at Chilwell og Mount må opprettholde sine prosedyrer for sosial distansering og trene bort fra kjernegruppen.
FA ønsker imidlertid nå å bruke en presedens i Premier League der små grupper kan trene sammen under nøye tilsyn.
England ønsker å involvere Chilwell og Mount så mye som mulig for å gi dem begge den beste sjansen til å være tilgjengelig for ottendedelsfinalen i Euro 2020.
Hvis FAs leting er vellykket, ville duoen være i stand til å bli involvert ved siden av vanlig testing, men ville ikke delta i øvelser eller ta kontakt med sine andre lagmedlemmer.
Chilwell er teknisk sett Englands tredjevalg venstreback på EM, med Luke Shaw og Kieran Trippier tilsynelatende foran i hakkeordenen.
Imidlertid blir Mount sett på som en vesentlig del av Southgates planer, og begge spillerne ville sannsynligvis ha deltatt mot Tsjekkia på tirsdag.
Mount har hatt en god sesong i Chelsea på vei til Champions League-ære, og er spesielt viktig for hans evne til dødball.
Det antatte håpet i England -leiren er at hvis alt går etter planen, vil begge spillerne ta benken mot Tyskland.
Når Euro 2020 nå går inn i knockout -fasen, er det ingen andre sjanser, som England veldig godt vet, og hver kamp er kritisk.
Det ville være et stort slag for Southgate å komme inn i siste-16 uten en av hans hovedstjerner i Mount.

köpa fotbollströjor

ronaldo drakt

Comments